Εταιρία

Image

Η ΕΒΥΚ ιδρύθηκε το 1931 από τον Γεώργιο Πευτιτσέλη τον πρεσβύτερο, στην Θεσσαλονίκη, σαν μία οικογενειακή επιχείρηση, κατασκευάζοντας θερμάστρες και μασίνες ξύλου.
Παρακολουθώντας τις ανάγκες της αγοράς, στην δεκαετία του ‘50, η ΕΒΥΚ παρουσίασε συσκευές θέρμανσης ακαθάρτου πετρελαίου και με την παρουσία των τριών υιών του ιδρυτή της, η εταιρία διεύρυνε τις πωλήσεις της σε όλη την Ελλάδα.
Κατά την δεκαετία του ’60 η ΕΒΥΚ ανέπτυξε την κατασκευή συσκευών θέρμανσης ακαθάρτου πετρελαίου, όπως αερόθερμα, θερμάστρες και κουζίνες, έχοντας καλή φήμη και θεωρούνταν σαν μία αξιόπιστη και ποιοτική εταιρία του κλάδου αυτού.
Στην διάρκεια της δεκαετίας του ΄70 η ΕΒΥΚ ξεκίνησε την δραστηριότητα επισμάλτωσης επιπέδων αντικειμένων, επεκτείνοντας τις κτιριακές της εγκαταστάσεις, με εξοπλισμό εγκαταστάσεων από την Γερμανία.

Και πάλι γρήγορα επεκτεινόμενη συνέχισε με την επισμάλτωση δεξαμενών θερμού ύδατος, δρώντας σαν υπεργολαβικά για άλλες επιχειρήσεις.
Κτίσθηκαν νέες κτιριακές επεκτάσεις και καλυμμένοι χώροι ώστε να αποθηκεύονται τα αντικείμενα πριν και μετά την επισμάλτωση.
Σχεδιάστηκαν και κατασκευάστηκαν στοχευμένες και σημαντικές βελτιώσεις, με σκοπό να υποστηριχτούν οι δραστηριότητες της επισμάλτωσης, παράλληλα για δοχεία και επίπεδα αντικείμενα.
Έτσι η επισμάλτωση στις εγκαταστάσεις μας, συνεχίζει με πλήρη απασχόληση, χρησιμοποιώντας πάντα με υγρή προκατεργασία μπάνιων απολίπανσης, με την χρήση υγρού σμάλτου, σε εγκαταστάσεις με αυτόματες ή χειροκίνητες γραμμές παραγωγής. 
Σήμερα η εταιρία μας λειτουργεί υπεργολαβικά, επισμαλτώνοντας αντικείμενα άλλων εταιριών που κατασκευάζουν δεξαμενές θερμού ύδατος και άλλες οικιακές και επαγγελματικές συσκευές που απαιτούν επισμάλτωση σε ιδιόκτητο οικόπεδο 20.000 τ.μ. και σε μία στεγασμένη επιφάνεια 9.000 τ.μ. 

Image

Διαθέτουμε δύο φούρνους ψησίματος, ο ένας συνεχούς κίνησης και ο άλλος βηματικός. 
Και βέβαια όλες οι παραπάνω δραστηριότητες υποστηρίζονται μηχανολογικά από εξειδικευμένο εξοπλισμό και προσωπικό πολύ καλά εκπαιδευμένο.
Υπάρχει η δυνατότητα επισμάλτωσης δοχείων διαφορετικών τύπων και επίσης διαφόρων επιπέδων αντικειμένων, επικεντρώνοντας στις ειδικές απαιτήσεις των πελατών μας.
Η ΕΒΥΚ ακολουθεί όλη την ελληνική νομοθεσία για την προστασία περιβάλλοντος.
Και τελευταίο και όχι έσχατο, όλα τα υλικά που αφορούν την επισμάλτωση, προέρχονται από κορυφαίες εταιρίες της Ελλάδος και του εξωτερικού, που όλες τους διαθέτουν και έχουν ενεργά όλα σχετικά και ειδικά πιστοποιητικά ποιότητας κατά ISO 9000, συμμόρφωση κατά REACH ακολουθώντας την κοινοτική οδηγία RoHS.

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες... Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.